Pan Alfréd

4× slevový kód Pan Alfréd pro duben 2024​

100%
Obchod Pan Alfréd nabízí pivo, destiláty, víno, kávu a prostředky pro domácnost. Prodej je možný pouze osobám od 18 let. Na nákupy od 3 000 Kč platí na Pan Alfréd doprava zdarma. Při nákupu akčních setů alkoholu ušetříte. Další výhodné nabídky Pan Alfréd a slevy pro vás shromažďujeme na webu Slevovékódy.cz.

Nejlepší slevové kódy Pan Alfréd 2024

300 Kč
od Tipli

💵 Získejte až 300 Kč, ještě než nakoupíte v obchodě Pan Alfréd

Registrujte se do cashbacku Tipli a získejte peníze zpět z nákupů v e-shopech. Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. Bonus platí pouze pro nové uživatele, podmínky najdete na Tipli.cz. Nejedná se o nabídku obchodu Pan Alfréd.
Chci 300 Kč
Věrnostní
slevy

Věrnostní program Pan Alfréd: Slevy za bonusové body

Nakupujte na e-shopu Pan Alfréd pod zákaznickým účtem a sbírejte body. Věrnostní program Pan Alfréd nabízí možnost registrovaným zákazníkům sbírat bonusové body za své objednávky. Vaše nasbírané body vám následně přináší Pan Alfréd slevy.
29
1
Chci slevu
Akční
balíčky

Pan Alfréd sleva → Akční balíčky alkoholických nápojů za levnější cenu

Nakupte více, a navíc ještě ušetřete! Na e-shopu Pan Alfréd zakoupíte akční balíčky alkoholických nápojů se slevou. Pan Alfréd sleva je rozdílem cen – stejného množství produktů zvlášť a akčního balíčku.
30
4
Chci slevu
Doprava
zdarma

Doprava zdarma Pan Alfréd → Osobní odběr v kamenné prodejně

Doprava zdarma Pan Alfréd je pro vás k dispozici pouze pro osobní odběr v kamenné prodejně na Praze 3. Pokud si necháte objednávku doručit domů, vyberete si ze Zásilkovny, České pošty, či Messengera.
17
1
Chci slevu
Cashback
1,5 %

Cashback Pan Alfréd: 1,5 % zpět z nákupu díky Tipli

Zaregistrujte se na Tipli.cz a získejte z nákupu na e-shopu Pan Alfréd cashback 1,5 %. Registrace je zcela zdarma a zaregistrovat se může úplně každý. Pokud přejdete na PanAlfréd.cz přes portál Tipli a uskutečníte objednávku, získáte 1,5 % zpět. Tento cashback vám bude vyplacen na zákaznický účet Tipli a za stanovených podmínek lze vyplatit na váš bankovní účet.
24
2
Chci slevu

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Pan Alfréd ​

Jak ušetřit Pan Alfréd duben 2024