Kabelečky

Ověřené slevové kódy Kabelečky pro duben 2024​

100%
Kabelky, aktovky, brašny, psaníčka, peněženky nebo cestovní kufr najdete na e-shopu Kabelečky. Dámské a pánské varianty produktů můžete vybírat ze značek Agnes, Bugatti, Calvin Klein, Diesel, DKNY, Guess, Pierre Cardin, Tamaris a mnoha dalších. Slevy Kabelečky nabízejí často a nabídku pravidelně aktualizují. Šetřete při nákupu také se slevovým kódem Kabelečky, který čas od času vydává obchod v rámci svých promo akcí. Slevový kupón Kabelečky můžete najít také na portále SlevovéKódy.cz.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Kabelečky ​

Jak ušetřit Kabelečky duben 2024

E-shop Kabelečky nabízí kabelky, tašky, módní doplňky a další praktické věci. Obchod je na našem trhu od roku 2014. V širokém sortimentu si na své přijdou dámy i pánové.

Naleznete produkty předních světových značek, např. Calvin Klein, Benetton, Desigual, Pierre Cardin či Tommy Hilfiger.

Na Kabelečky naleznete pouze originální kabelky, pánské tašky, kufry, aktovky, brašny, batohy, ledvinky, peněženky, ale i šátky, šály, motýlky, šle a další módní doplňky.

Kvalita je hlavní prioritou u všech produktů. Kabelky a doplňky jsou ve většině případů vyrobené z pravé hovězí usně nebo z velmi kvalitní eko kůže. Pro všechny výrobky z kůže a hověziny je nabízen také příslušný sortiment pro péči.

Zajímavé články si můžete přečíst v blogu. Dozvíte se i to, jak si vybrat správnou kabelku a jak ji skladovat.

Slevové kupóny vám umožní ušetřit na Kabelečky za stylové kabelky a další módní doplňky. Využijte výprodeje, akční nabídky, cashback, dopravu zdarma a nakupujte mnohem výhodněji.

Jak získat slevový kupón Kabelečky

Slevový kupón Kabelečky nabízí internetový obchod příležitostně v rámci svých akčních kampaní, v tomto případě, se vám objeví pop-up okno na úvodní stránce obchodu.

Na stránkách internetového obchodu se lze přihlásit k odběru newsletteru do své e-mailové schránky. Pravidelně tak lze získat informace o novinkách v sortimentu, právě probíhajících výprodejích, akcích a pochopitelně i o možnosti využití slevových kódů Kabelečky, novinky a slevové kódy Kabelečky můžete najít také na facebookových stránkách obchodu.

Zde na našem webu vám rovněž neuteče žádný aktuální slevový kód Kabelečky. Nabízíme vám i výhodné nabídky do mnoha dalších obchodů.

Jak uplatit slevový kód Kabelečky

Slevový kód Kabelečky vyplníte při vyplňování objednávky na stránkách obchodu.

Přečtěte si podmínky použití kupónu, hlavně jeho aktuálnost a minimální limit nákupu.

Vybrané zboží vložíte do nákupního košíku. V dalším kroku do prázdné kolonky „Máte slevový kód nebo dárkový poukaz?“ napište kód slevového kupónu Kabelečky a klikněte na černé tlačítko „UPLATNIT“. Následně pokračujte dle instrukcí.

Pokud je slevový kupón Kabelečky v pořádku, tak sleva bude odečtena od celkové ceny objednávky. To je vše, uplatnit slevový kód Kabelečky je velmi snadné.

Kabelečky

Cashback Kabelečky

Cashback Plná peněženka3 % získat bonus 60 Kč Cashback Refundo3 % získat bonus 50 Kč Cashback Tipli3 % získat bonus až 300 Kč Cashback Vratné peníze3 % získat bonus 50 Kč

Při nákupu v internetovém obchodě Kabelečky lze a získat tzv. cashback. Jedná se o vrácení procentuální části původní ceny zpět na účet kupujícího.

Cashback Kabelečky nabízí portál Tipli,cz, PlnáPeněženka.cz, VratnéPeníze.cz a Refundo.cz.  Stačí se zdarma na jednom z nich zaregistrovat. Např. u Tipli.cz budete mít 3,15 % z nákupu na Kabelečky  zpět.

Kabelečky slevy – výprodeje, Black Friday…

Oslovit vás může banner s aktuální nabídkou, která vám zajistí levnější nákup. V e-shopu se každou chvíli objeví nové Kabelečky slevy. Internetový obchod tyto akce pravidelně obměňuje.

K těmto výhodným nákupům žádný slevový kupón Kabelečky nepotřebujete.

Samostatnou kategorii obchodu tvoří sekce “Akce”. Zde lze ušetřit až 42 % z původní ceny. A vy si tak můžete koupit značkovou kabelku a další módní doplňky nejlevněji jak to jen jde.

Zajímavé Kabelečky slevy bývají např. “Sleva 20% na zboží značky Vera Pelle” nebo “15% sleva na kabelky a batohy Emily & Noah”. Slevu lze uplatnit však jen omezenou dobu a většinou se to týká větších slevových akcí.

E-shop se neúčastní listopadového výprodeje Kabelečky Black Friday.

Kabelečky doprava zdarma a cena poštovného

Pokud překročíte hranici nákupu 1 000 Kč v rámci celé objednávky, tak je na Kabelečky doprava zdarma. Lze si zvolit přepravního kurýra DPD nebo doručení do Zásilkovny.

Cena dopravy při nákupu do 1 000 Kč:

  • DPD – Přepravní společnost od 79 Kč
  • Zásilkovna – Výdejní místo od 50 Kč

Osobní vyzvednutí je možné po předchozí domluvě na adrese: Rebešovická 912/35a, Brno – Chrlice.

Za zboží můžete bankovním převodem, dobírkou nebo platební bránou GoPay.

Kabelečky vrácení zboží

Kabelečky vrácení zboží bez udání důvodů umožňuje všem zákazníkům v zákonné lhůtě 14 dnů. Pokud chcete zboží vrátit, tak toto rozhodnutí musíte sdělit prodávajícímu písemně na adresu prodávajícího nebo e-mailem. Bude vám zaslán formulář – odstoupení od smlouvy.

Nepoužitý výrobek zabalte pečlivě do krabice, přibalte vyplněný formulář a kopii dokladu o prodeji. Nezasílejte na dobírku.

Zboží lze vrátit i osobně v provozovně e-shopu.

Kabelečky reklamace 2024

Na veškeré zboží nabízené na Kabelečky se vztahuje zákonná záruční doba 24 měsíců. Pokud zboží bylo dodáno s vadou nebo se vada objeví v této době, můžete jej samozřejmě reklamovat

V případě uplatnění reklamace Kabelečky informujte neprodleně na emailové adrese: reklamace@kabelecky.cz. Následně obdržíte reklamační protokol.

Výrobek musíte zaslat zpět spolu s doklady, které vám byly vydané v rámci vyřízení objednávky reklamovaného zboží. Nesmí chybět podrobný popis vady. K zásilce přiložte kopii prodejního dokladu.

O vyřízení reklamace budete informováni e-mailem, případně SMS.

Kabelečky – e-mail, telefon, infolinka

Telefon Kabelečky: + 420 732 503 826 je k dispozici:
Po – Pá:  9:00 – 15:00 hod.

Adresa Kabelečky pro vrácení a výměnu zboží:
Hanio.s.r.o.
Rebešovická 912/35a
64300 Brno – Chrlice

E-mail reklamace Kabelečky: reklamace@kabelecky.cz
E-mail Kabelečky
: info@kabelecky.cz, tento e-mail můžete využít pro dotazy ohledně objednávek a zboží.