Black-store.cz

Ověřené slevové kódy Black-store.cz pro květen 2024​

100%
V internetovém obchodě Black-store.cz naleznete širokou nabídku přístrojů a nástrojů pro pečení a vaření. Koupit zde můžete tyčové mixéry, struhadla, výrobníky sodovky nebo šlehačky nebo produkty z řady Pohlreich Selection, které nabízí kvalitní nože nebo nerezové nádobí. Obchod nabízí dopravu zdarma při nákupu nad 2 000 Kč. V e-shopu můžete narazit na řadu slev Black-store.cz.  Na Slevovékódy.cz najdete aktuální slevový kupón Black-store.cz.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Black-store.cz ​

Jak ušetřit Black-store.cz květen 2024

Black-store.cz je e-shop s kuchyňskými potřebami a spotřebiči pro vaření, pečení, skladování potravin, stolování a také pro mytí a úklid.  Najdete zde značky jako Bamix, Tescoma, Kayser, iSI, Tovolo a další. Mate možnost si zřídit zákaznický účet a z něj sledujete provedené objednávky.

Doporučujeme sledovat tento web, na němž pro Vás aktuální slevy publikujeme. Nebo se přihlaste k odběru newsletteru a budete dostávat informace novinkách a akční nabídkách.

Black-store.cz neustále aktualizuje výrobky ve výprodeji. Máte možnost nakoupit výrobky prestižních značek za minimální ceny. Nabídka Black-store.cz doprava zdarma platí při dosažení dané minimální částky pro každého z dopravců. Společnost Cofidis umožňuje nákup výrobků na splátku. Splácet můžete i on-line. Obchod rovněž přijímá vrácení zboží do 14 dní.

Před odesláním objednávky si můžete pročíst pozitivní recenze a zkušenosti ostatních zákazníků, například na portálu Heuréka.

Jak získat slevový kupón Black-store.cz

Aktuálně není možné získat slevové kupóny Black-store.cz. Využít však můžete slevových nabídek, které obchod nabízí. Ty najdete v sekci “Za hubičku“.

Přihlaste se k odběru newsletteru a nejzajímavější akce a slevy Black-store.cz pošle do vašeho emailu.

Jak uplatnit slevový kód Black-store.cz

Obchod Black-store.cz slevové kódy nenabízí. V současné době není možné uplatnit slevové kódy. E-shop však poskytuje stále nové slevové nabídky a výprodeje zásob, s nimiž ušetříte.

Produkty se slevou jsou označeny červeným štítkem AKCE.

Cashback Black-store.cz

Cashback představuje možnost získat část peněz zpět z nákupů on-line. Existuje několik cashbackových portálů, například Plná peněženka, Tipli a další. Peníze budete získávat za každou provedenou objednávku přes tento portál.

Nejdříve je nutné se zaregistrovat na portálu. Po zaplacení vám bude daná výše cashbacku připsána na účet. Ta je vypočtena bez ceny DPH a ceny za dopravu. Odměny si můžete nechat vyplatit při dosažení určité částky. Například portál Tipli vyplacení umožňuje od 1 Kč.

Portál Tipli nyní cashback Black-store.cz neposkytuje.

Black-store.cz slevy – výprodeje

Slevy Black-store.cz najdete v části s názvem “Za hubičku“. Zde jsou nabízeny zásoby za snížené ceny. Slevy mohou dosahovat až 50 %. Najdete zde vybavení na vaření, pečení či pro uskladnění potravin. Na produkty označené červeným štítkem “AKCE” se rovněž vztahuje sleva.

E-shop Black-store.cz Black Friday a další obdobné akce nepořádá. Ušetřit však můžete díky výrazným slevám, které obchod poskytuje. Nakoupíte kvalitní výrobky značek jako například Tescoma za bezkonkurenční ceny.

Black-store.cz doprava zdarma a cena poštovného

Při platbě předem je dobírka ZDARMA. Pro každého dopravce při dosažení určité částky platí na Black-store.cz doprava zdarma. Black-store.cz doručuje i na Slovensko.

Doručení po ČR:

  • Osobní odběr v kanceláři (Šestajovice) – ZDARMA, možno platit pouze bankovním převodem nebo platební kartou online
  • Výdejní místa Zásilkovna – dopravné 59 Kč, dobírka 0 Kč, pro objednávky nad 1 500 Kč je ZDARMA.
  • Výdejní místa DPD Pickup – dopravné 89 Kč, dobírka 15 Kč, pro objednávky nad 1 500 Kč je doprava ZDARMA
  • DPD přepravní služba – dopravné 129 Kč – dobírka 39 Kč, pro objednávky nad 2 000 Kč je doprava ZDARMA
  • Česká pošta – dopravné 139 Kč, dobírka 39 Kč, pro objednávky nad 2 000 Kč je doprava ZDARMA

Doručení na Slovensko:

  • Výdejní místa Zásilkovna –dopravné 5 €, dobírka 1 €, pro objednávky nad 60 € je doprava ZDARMA
  • Slovenská pošta – dopravné 8 €, dobírka 1 €, pro objednávky nad 100 € je doprava ZDARMA
  • DPD přepravní služba – doprava 11 €, dobírka 1 €, pro objednávky nad 100 € je doprava ZDARMA

Společnost Cofidis nabízí možnost nákupu výrobků na splátky.

Black-store.cz vrácení zboží

Black-store.cz vrácení zboží bez udání důvodu umožňuje do 14 dní. Pro odstoupení od smlouvy odešlete vzorový formulář na adresu elektronické pošty info@black-store.cz či na adresu provozovny:

Black-Store.cz
9. května 24/22
Šestajovice
250 92

Nelze vrátit zboží, které bylo upraveno na přání zákazníka, dále zboží, které nelze z hygienických důvodů převzít. Zboží musí být prodávajícímu vráceno do 14 dnů od odstoupení od smlouvy. Náklady na vrácení nese zákazník. Peněžní prostředky vynaložené na objednávku Vám budou vráceny do 14 dnů.

Black-store.cz reklamace 2024

Na zboží je poskytována záruční lhůta 24 měsíců. Projeví-li se vada v průběhu šesti měsíců, má se za to, že zboží bylo vadné již při převzetí.  Při převzetí zásilky, překontrolujte neporušenost obalů. V případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznamte přepravci.

Reklamace Black-store.cz uplatňujete na adrese sídla obchodu. V případě dotazů kontaktujte obchod +420 773 201 234 či  info@black-store.cz. Pro urychlení procesu vyřízení reklamací zasílejte uvedené zboží na tyto adresy:

Výrobky značky Tescoma

Tescoma s.r.o.
servisní středisko
U Tescomy 241
760 01 Zlín

tel: +420 577 575 111
e-mail: tescoma@tescoma.cz

Náhradní díly Tescoma + výrobky ostatních značek

Black-Store.cz
9. května 24/22
250 92 Šestajovice

tel: +420 773 201 234
e-mail: info@black-store.cz

Zasláním zboží na správnou adresu zrychlíte celý proces až o 2 týdny.

Black-store.cz kontakt – e-mail, telefon

Pokud máte jakékoliv otázky či se vyskytnou nějaké nejasnosti obraťte se na obchod písemně na email Black-store.cz – info@black-store.cz.Nebo obchod kontaktujte na telefonní číslo Black-store.cz +420 773 201 234.

Adresa provozovny:

Black-Store.cz
9. května 24/22
Šestajovice
250 92