Ahinsa Shoes

Ověřené slevové kódy Ahinsa Shoes pro duben 2024​

100%
Obchod Ahinsa Shoes se specializuje na prodej zdravotních bot, které byly navrženy fyzioterapeuty pro maximální podporu nohou při chůzi. V nabídce jsou dámské i pánské boty na léto, zimu i sport. Kromě toho obchod nabízí také doplňky, například tašky nebo zdravotní vložky. K nákupům můžete získat dopravu zdarma nebo cashback.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Ahinsa Shoes ​

Jak ušetřit Ahinsa Shoes duben 2024

Chcete boty, které nechají vaše nohy a tělo přirozeně, zdravě a šťastně fungovat? Vyberte si Ahinsa Shoes od fyzioterapeuta Lukáše Klimpery. Jedná se o boty pro zdravou chůzi, což bylo ověřeno testy na Masarykově univerzitě. Boty se vyrábí ručně v Česku a Chorvatsku a jsou 100% veganské a etické. Vybírat můžete barefoot nebo komfortní obuv pro dámy i pány.

Slevy Ahinsa Shoes poskytuje na vybrané produkty z nabídky. Uplatnit můžete slevové kupóny, pokud nějaké získáte. Dva portály aktuálně nabízejí pro Ahinsa Shoes cashback. Po České republice i na Slovensko máte dopravu vždy zdarma. Slevové akce, jako jsou Dny Marianne nebo Black Friday, v tomto obchodu neočekávejte.

Ahinsa Shoes kamenné prodejny neprovozuje. Cenu zboží vám doporučujeme si při nákupu na internetu porovnat i s jinými prodejci, a to například na porovnávači cen Heuréka, kde tento obchod doporučuje 98 % zákazníků, kteří v tomto obchodě za posledních 90 dnů nakoupili.

Jak získat slevový kupón Ahinsa Shoes

Slevový kupón Ahinsa Shoes můžete získat na Facebooku nebo jako odběratel newsletteru přímo do e-mailu při konání různých marketingových akcích. Ahinsa Shoes slevový kupón neposkytuje během akce Nákupy s OnaDnes nebo Dny Marianne.

Slevové kupóny pro stovky obchodů pro vás pravidelně hledáme a aktualizujeme na webu Slevovékódy.cz. Přihlašte se proto bez váhání k našemu newsletteru, abychom vás mohli o akcích a slevách informovat mezi prvními a nic vám tak již neuniklo. Můžete se také nechat informovat pouze o novinkách vašich oblíbených obchodů.

Jak uplatnit slevový kód Ahinsa Shoes

Ahinsa Shoes

V prvním kroku v košíku klikněte na možnost “OBJEDNAT ZBOŽÍ“. Budete přesměrováni k 2. kroku, ve kterém zadáte kontaktní a dodací údaje. Následně už před vámi je pouze 3. a 4. krok pro výběr dopravy a platby. Jak ve 2., tak i ve 3. a 4. kroku můžete uplatnit slevový kód Ahinsa Shoes, a to do prázdného pole v pravé části pod seznamem zboží k objednání.

Váš Ahinsa Shoes slevový kód potvrďte kliknutím na tlačítko “Použít“. Po uplatnění bude vámi zadaný slevový kód započítán. Tedy pouze pokud bude platný. Je potřeba si dát pozor na podmínky, které mohou použití kuponu nějak omezit. Zpravidla se jedná o časové omezení nebo minimální hodnotu objednávky.

Cashback Ahinsa Shoes

Cashback Plná peněženka5 % získat bonus 60 Kč Cashback Refundo5 % získat bonus 50 Kč

Doporučujeme vám portály Plná peněženka a Refundo, které nabízejí pro Ahinsa Shoes cashback. Z hodnoty vaší objednávky vám tyto portály vrátí 5 %. K získávání cashbacků můžete využívat také portály Tipli nebo Vratné peníze, ty ale s Ahinsa Shoes nespolupracují.

Pro využívání cashbacku musíte být na jednom z portálů zaregistrováni. Pak už vám stačí prokliknout se do obchodu vytvořit v něm objednávku a zboží převzít. Obchod pak potvrdí dokončení objednávky a na váš účet budou připsány peníze, které si můžete přeposlat na váš bankovní účet.

Ahinsa Shoes slevy – výprodeje, Black Friday…

Na vybrané zboží poskytuje Ahinsa Shoes slevy, které vám mohou ušetřit i několik desítek procent. Zúčastněte se na Facebooku soutěží o dárkové poukazy v hodnotě třeba i 5 000 Kč. Výhodou je i doručení zdarma.

Známé slevové akce Ahinsa Shoes nepodporuje. Neočekávejte tedy slevové kupóny v rámci akcí Dny Marianne nebo Nákupy s OnaDnes. Ani tak podzimní Black Friday Ahinsa Shoes nenabízí. Cashbackem ale získáte 5 % z hodnoty vaší objednávky zpět na váš účet.

Ahinsa Shoes doprava zdarma a cena poštovného

K přepravě zboží využívá Ahinsa Shoes přepravní společnost GLS a Zásilkovna Point. Jak na výdejní místo, tak až k vám domů poskytuje Ahinsa Shoes doručení zdarma bez omezení ceny objednávky. Nemusíte nakoupit nad žádnou hodnotu.

Dopravu máte vždy zdarma a to nejen po České republice, ale i na Slovensko. Platba je možná bankovním převodem, na dobírku nebo on-line kartou pomocí GoPay. Zaplatit je možné také méně známou platební metodou, a to bitcoinem.

Ahinsa Shoes vrácení zboží

Na vrácení zboží Ahinsa Shoes poskytuje běžných 14 dnů od převzetí zboží, a to zcela bez udání důvodu. Pokud vám nesedí pouze velikost, tak si můžete zboží zcela zdarma vyměnit za jinou velikost.  V obou případech musí být zboží nepoužité, čisté a nepoškozené.

V případě vrácení zboží vyplňte on-line Ahinsa Shoes formulář pro odstoupení od smlouvy. Poté čisté boty zabalte nejlépe do původní krabice a do balíčku přiložte papírek s číslem objednávky a číslem účtu, na který si přejete peníze vrátit. Pokud jste platili přes PayPal nebo GoPay, tak se platba vrátí stejným způsobem automaticky. Balíček poté zašlete na adresu níže na vaše náklady.

Pokud si však přejete boty ponechat a vyměnit pouze za jinou velikost, tak tento proces je zcela zdarma a dopravu za vás zaplatí Ahinsa Shoes. Stačí napsat na e-mail info@ahinsashoes.com, jakou velikost potřebujete. Poté zabalte boty, které doma máte s nevyhovující velikosti a balíček zašlete na nejbližší pobočku Zásilkovny, kde nahlaste kód 9021479 nebo si objednejte kurýra DPD až k vám domů.

Kam vrátit zboží?
Ahinsa shoes – Walk free s.r.o.
Hlavní 12
Střílky
768 04
Česká republika

Ahinsa Shoes reklamace 2024

Reklamace Ahinsa Shoes vyřizuje v době záruky. Záruční lhůta je 24 měsíců na veškeré zakoupené zboží. Vyřídit podanou reklamaci musí Ahinsa Shoes maximálně do 30 dnů a o výsledném vyřešení reklamace vás musí obchod informovat. Pokud vás obchod neinformuje o výsledku nebo překročí lhůtu na vyřízení, tak se reklamace považuje za nevyřízenou a máte nárok na vrácení peněz.

Vadné zboží zabalte do krabice a přiložte k němu kopii faktury a průvodní dopis s popisem závady, preferovaným způsobem vyřízení reklamace a kontaktními údaji na vás. Takto připravený balíček zašlete jakoukoliv přepravní společností na adresu níže.

Kam vadné zboží odeslat?
Ahinsa shoes – Walk free s.r.o.
Hlavní 12
Střílky
768 04
Česká republika

Ahinsa Shoes kontakt – e-mail, telefon, infolinka

Vždy od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00 je k dispozici zákaznická linka, kde vám odpoví na vaše dotazy nebo připomínky. Stačí zavolat na Ahinsa Shoes telefon 739 120 222. Kdykoliv bez časového omezení můžete napsat na Ahinsa Shoes e-mail info@ahinsashoes.com.