Top Shop

3× slevový kód Top Shop pro duben 2024​

100%
Top Shop je prodejce známých produktů z televizních reklam. V nabídce jsou věci do domácnosti, kuchyně, pro sport nebo pro zdraví. Při registraci do věrnostního klubu získáte slevu minimálně 5 % na produkty a 30 dní na vrácení zboží bez udání důvodů. Obchod příležitostně obměňuje slevy Top Shop. SlevovéKódy.cz pro Vás mají aktuální slevové kupóny Top Shop.

Nejlepší slevové kódy Top Shop 2024

300 Kč
od Tipli

🪙 Získejte až 300 Kč ještě před nákupem v obchodě Top Shop

Registrujte se do cashbacku Tipli a získejte peníze zpět z nákupů v e-shopech. Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. Bonus platí pouze pro nové uživatele, podmínky najdete na Tipli.cz. Nejedná se o nabídku obchodu Top Shop.
Chci 300 Kč
6 %
cashback

Tipli nabízí cashback 6 % ► Top Shop

Zaregistrujte se na Tipli a začněte využívat výhod, které jsou spojené s eshopem Top Shop. Pokud si nakoupíte na Top Shop přes Tipli, tak získáváte cashback 6 %. Tento cashback Tipli může využít naprosto každý, žádný speciální slevový kód Top Shop vlastnit nemusíte.
18
3
Chci slevu
150 Kč
Na nákup

Získejte Top Shop 150 Kč slevu na první nákup

Ušetřete na své první objednávce v Top Shop. Za registraci k odběru novinek dostanete slevový kód Top Shop v hodnotě 150 Kč. Odběr newsletteru můžete případně zrušit, ale na zadaný e-mail vám budou chodit praktické tipy na zlevněné vybavení do domácnosti.
22
4
Chci slevu
akční
slevy

Přehled akčních slev e-shopu Top Shop ZDE

V kategorii “Akce” najdete zboží s mimořádnými slevami od Top Shop. Vybírat můžete z široké nabídky za velmi výhodné ceny. Sleva je již v konečné ceně zahrnuta, není nutné zadávat slevový kód Top Shop. Nabídka je neustále aktualizovaná, proto nevybírejte příliš dlouho.
16
1
Chci slevu

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Top Shop ​

Jak ušetřit Top Shop duben 2024

Top Shop nabízí kvalitní a nápadité pomocníky do domácnosti a pro zdravý životní styl.

Top Shop znáte i z TV reklamy, neboť své zboží prezentuje často právě prostřednictvím teleshopingu. Zboží si můžete prohlédnout či zakoupit i v kamenných prodejnách.

E-shop patří slovinské společnosti s názvem Studio Moderna. Své pobočky má po celé Evropě. U nás si zboží můžete prohlédnout i v kamenných prodejnách.

Nabídka na Top Shop je opravdu velmi pestrá. Na webových stránkách naleznete zboží seřazené do hlavních kategorií: Domácnost, Kuchyň, Sport a outdoor, Zdraví a krása, Děti a hračky. Výrobky, které byly uvedeny prostřednictvím teleshopingu, mají u sebe tuto reklamu jako video.

Ušetřit na Top Shop můžete mnoha způsoby. Internetový obchod přináší mimořádné nabídky v podobě slev, akcí a dárků. Máte tak možnost levnějšího nákupu díky slevovým kódům, členství v Clubu 5 a výprodejům.

Jak získat slevový kupón Top Shop

Pokud se na stránkách Top Shop zaregistrujete k odběru newsletteru, budete na e-mail dostávat přehled všech výhodných akcích a neunikne vám ani žádný aktuální slevový kupón.

Najděte si na Slevovékódy.cz obchod ve kterém chcete nakoupit. Zobrazí se vám platné slevové kódy a další akce. Na svých nákupech tak ušetříte nemalé peníze.

Jestli  chcete ušetřit už od prvního nákupu, tak se staňte členem věrnostního programu Club 5. Ten vám garantuje řadu výhod, jako privilegovaný zákazník získáte speciální nabídky. Hned při vstupu dostanete slevový kód Top Shop a dárek na uvítanou. Další speciální slevové kupóny dostanete v průběhu roku. Nechybí zvýhodněná doprava, tištěný katalog 5x ročně, soutěže o atraktivní ceny či 30denní možnost vrácení zboží. Toto členství je zpoplatněno.

Jak uplatnit slevový kód Top Shop

Nezapomeňte si však pozorně přečíst podmínky využití slevových kupónů a za jak dlouho slevový kupón Top Shop končí.

Uplatnit slevový kód Top Shop zvládnete snadno. Po výběru zboží si překontrolujte nákupní košík. Vpravo dole uvidíte kolonku pro zadání slevového kódu. Vložte kód kupónu do příslušné kolonky a klikněte na šedé tlačítko “Aktivovat”. Vaše sleva se automaticky zobrazí na pravé straně u údajů o ceně, platný slevový kód vám tak sníží cenu nákupu.

Top Shop

Cashback Top Shop

Cashback Plná peněženka6 % získat bonus 60 Kč Cashback Refundo6 % získat bonus 50 Kč Cashback Tipli6 % získat bonus až 300 Kč Cashback Vratné peníze6 % získat bonus 50 Kč

Cashback Top Shop je k dispozici na Tipli.czPlnáPeněženka.cz, VratnéPeníze.cz a Refundo.cz. K dispozici máte 6 % zpět z každého vašeho nákupu.

Pokud chcete tuto populární odměnu získat, je nutné se před nákupem registrovat na některém z výše zmíněných cashback portálů, následně vstoupíte do obchodu přes speciální odkaz a po dokončení nákupu dostanete část provize zpět.

K dispozici je například také registrační bonus nebo časově omezené akce, kdy můžete získat vyšší cashback.

Top Shop slevy – výprodeje, Black Friday…

V rámci výprodejů a akčních nabídek naleznete vskutku výrazné Top Shop slevy. Ty vás na stránkách obchodu upoutají hned na titulní stránce. Obchod je pravidelně obměňuje.

Ušetřit pěkné peníze z původní ceny lze ve výprodeji. Zde slevy dosahují až 80 %. Nabídka je však časově omezená a platí do vyprodání zásob.

Internetový obchod se účastní i dalších sezónních výprodejů. Nechybí oblíbená listopadová akce Top Shop Black Friday. Ta vám zaručí, že ušetříte ještě více za vychytávky, které vám usnadní život.

Nezapomeňte Top Shop lze sledovat i na sociálních sítích, zde rovněž můžete získat další výhodné tipy a informace nejen o aktuální nabídce.

Ušetřit můžete také jako člen Club 5. Členství je zpoplatněno 690 Kč/rok nebo 1090 Kč/dva roky.

Top Shop doprava zdarma a cena poštovného

Na Top Shop doprava zdarma není běžně k dispozici. Můžete ji však získat na vybrané zboží nebo v rámci omezených marketingových akcí o kterých se včas dozvíte na webu eshopu.

Členové klubu Club 5 mají zlevněnou dopravu při nákupu přes e-shop nebo call centrum. Dopravu poskytuje DPD nebo Česká pošta. Vybrat si můžete dopravu na adresu nebo případně na pobočku či výdejní místo DPD. Cena dopravy začíná na 59 Kč při objednávkách nad 3 990 Kč pro členy Club 5. Zaplatit můžete také až 599 Kč za nadrozměrné zásilny.

Platbu za zboží lze provést  online převodem, dobírkou, platební metodou PayU. Top Shop umožňuje i nákup na splátky.

Top Shop vrácení zboží

Běžná doba vrácení zboží Top Shop bez udání důvodů se musí uskutečnit v zákonné lhůtě do 14 dní od data převzetí objednávky.

O svém rozhodnutí odstoupit od kupní smlouvy lze informovat jednoznačným prohlášením – např. dopisem zaslaným poštou na adresu Studio Moderna, s. r. o. nebo e-mailem na: info@topshop.cz.

V balíčku nesmí chybět informace o tom, že vracíte zboží, číslo bankovního účtu, na který chcete zaslat peníze a kompletní dokumentace prodejce.

Členové klubu Club 5 mají možnost vrácení zboží do 30 dnů.

Top Shop reklamace 2024

Pokud zjistíte, že zboží zakoupené v internetovém obchodě Top Shop má vadu a nemá prodejcem deklarované vlastnosti, máte právo reklamovat zboží ve lhůtě 24 měsíců.

Pro uplatnění Top Shop reklamace je nutné zboží zaslat zpět. Vyplňte reklamační formulář a popište co nejpřesněji vadu výrobku.

Obchod má na vyřešení reklamace 30 dní, většinou se však snaží reklamace vyřešit dříve, pokud je vada oprávněná, máte nárok na proplacení nákladů spojených s dopravou zboží k prodejci.

Top Shop kontakt – telefon, e-mail, infolinka

Telefon Top Shop:
Objednávky: +420 272 188 490
Po-Pá:  08,00 – 18,00 hod.
So-Ne a svátky:  09,30 – 16,00 hod.

Reklamace a informace: +420 272 188 472
Po-Pá:  08,00 – 16,30 hod.

Adresa Top Shop pro vrácení a výměnu zboží:
Studio Moderna s.r.o.
Praha 023
223 10 (adresa úložné schránky České pošty)

E-mail Top Shop pro získání odpovědí na vaše dotazy: info@topshop.cz.