EshopHodinek

Ověřené slevové kódy EshopHodinek pro duben 2024​

100%
Nákupy v EshopHodinek si užije každý, kdo rád nakupuje hodinky. K dispozici jsou klasické analogové hodinky, digitální nebo sportovní náramky a příslušenství k nim od mnoha módních i sportovních značek. Na nákupy v EshopHodinek můžete získat slevové kódy nebo můžete ušetřit v absolutním výprodeji.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web EshopHodinek ​

Jak ušetřit EshopHodinek duben 2024

EshopHodinek je prodejcem klasických náramkových hodinek, sportovních hodinek, fitness náramků či chytrých hodinek a příslušenství. V nabídce najdete pánské, dámské i dětské hodinky značek Casio, Ferrari, G_ANERS, Gino Rossi, JVD a dalších.

Kamenná prodejna se nachází v Těšeticích. Obchod využívá vlastního skladu a garantuje dostupnost jednotlivých produktů na e-shopu.

Podívejte se na možnosti, jak ušetřit na EshopHodinek. Ať už tedy hledáte vhodný dárek, nebo jen toužíte mít přehled o přesném čase, v obchodě EshopHodinky nakoupíte levněji díky slevovým kódům, výprodejům nebo dopravě zdarma, která pro vás publikuje web Slevovékódy.cz.

Jak získat slevový kupón EshopHodinek

Na našemu webu SlevovéKódy.cz vám neunikne žádný slevový kupón EshopHodinek. Slevové kupóny EshopHodinek a nadcházející akce vám přijdou s časovým předstihem na e-mail.

Sledujte také sociální sítě e-shopu, například Facebook, kde jsou zveřejňovány novinky a další akce, se kterými ušetříte.

Jak uplatnit slevový kód EshopHodinek

EshopHodinek

Váš slevový kód EshopHodinek uplatněte po vložení zboží do “Nákupního košíku“. Pro odečtení slevy je připraveno speciální pole “Slevový kupón“, do kterého vepíšete text kódu a klinete na “Přidat“. Slevové kódy je nutné uplatnit během doby jejich platnosti.

Proto je vhodné před uplatněním kódu zkontrolovat lhůtu platnosti, případně další podmínky, které obchod nastavil. Pokud nebudou tyto podmínky dodrženy, slevový kód EshopHodinek nebude funkční.

Cashback EshopHodinek

Cashback je online služba, kterou nabízejí e-shopy ve spolupráci s cashbackovými portály. Za nákup v oblíbeném obchodě přes portály Plná peněženka, Refundo, Tipli či Vratné peníze vám vrátí část zaplacených peněz za objednané zboží. Pro získání cashbacku je potřeba registrace, ta je zcela zdarma, navíc získáte vstupní bonusy a další výhody. Poté nakoupíte ve vybraném obchodě přes odkaz z portálu a zaplatíte objednávku.

Portál vám vrátí určenou částku, kterou si můžete nechat vyplatit v jakékoliv výši. V současnosti není možné cashback EshopHodinek získat.

EshopHodinek slevy – výprodeje, Black Friday…

V záložce “Akce slevy” najdete aktuální výběr zlevněných hodinek. Slevy EshopHodinek dosahují až 60 %. Akce se vztahují na dámské i pánské modely hodinek značek Casio, Ferrari, Gino Rossi, JVD a dalších.

Během roku narazíte i na totální výprodej EshopHodinek, při kterém jsou ceny za analogové, digitální, elegantní i sportovní hodinky sraženy na minimální ceny.

Black Friday EshopHodinek sice nepořádá, ale totální výprodeje nebo sezónní slevy vám zajistí výhodný nákup značkových hodinek.

EshopHodinek doprava zdarma a cena poštovného

Nakupte nad 800 Kč a na celou objednávku platí na EshopHodinek doprava zdarma. Balíček vám doručí přepravní služba GLS nebo Zásilkovna. Očekávaná doba doručení jsou 2 dny.

Cena jednotlivých dopravců:

  • GLS – 99 Kč
  • Zásilkovna – 59 Kč

Kromě platby on-line nebo převodem můžete zvolit i platbu dobírkou, kterou zaplatíte až po převzetí zboží. Příplatek za dobírku činí 29 Kč pro všechny dopravce.

EshopHodinek vrácení zboží

Vrácení zboží EshopHodinek je možné provést do 14 dnů od převzetí zboží. Zboží musí být nepoužité, funkční a kompletní. Řádně vše zabalte, aby nedošlo k poškození, vložte i kopii faktury a sepsané odstoupení od smlouvy.

V odstoupení uveďte následující informace:

Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu tohoto zboží:

  • druh zboží
  • datum objednání
  • datum obdržení
  • vaše jméno a adresu
  • číslo bankovního účtu
  • popis a datum

Adresa:

EshopHodinek
Ústín 18,
783 46 Těšetice

Po obdržení nepoškozeného zboží vám obchod vrátí celou částku.

EshopHodinek reklamace 2024

Reklamce EshopHodinek je možné uplatňovat během záruční doby, která je 24 měsíců. Pro bezproblémovou reklamaci uchovejte fakturu. Dále vyplňte reklamační protokol, který spolu se zbožím a fakturou odešlete na adresu e-shopu.

Adresa:

EshopHodinek
Ústín 18
78346 Těšetice

Poštovné je proplaceno až na základě uznané reklamace. Reklamace EshopHodinek včetně odstranění vady musí být vyřízena nejpozději do 30 dnů.

EshopHodinek kontakt – e-mail, telefon, infolinka

Dotazy směřujte na EshopHodnek telefon: 704 700 505  nebo EshopHodinek e-mail: obchod@eshophodinek.cz.

Telefonicky nelze vytvořit ani dokončit objednávku  vzhledem k tomu, že není možné odsouhlasení obchodních podmínek prostřednictvím telefonického hovoru.