Lilité.cz

Ověřené slevové kódy Lilité.cz pro květen 2024​

100%
Eshop Lilité.cz se specializuje na prodej kosmetiky. V nabídce je make-up, parfémy nebo krémy od značek jako L'Oreal, Rimmel a desítek dalších. Slevy Lilité.cz pravidelně nabízí na pestrý sortiment produktů. Kamennou pobočku obchod nemá, ale můžete získat dopravu zdarma. Ušetřit v Lilité.cz můžete i díky službě cashback nebo slevovým kódům.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Lilité.cz ​

Jak ušetřit Lilité.cz květen 2024

Lilité.cz je internetový obchod s dekorativní i pečující kosmetikou, parfémy a také s krémy na opalovaní a ochranu před sluncem. V nabídce najdete produkty i celé sady značek Bourjois, Catrice, Dermacol, Gabriella Salvete, Gosh, L’Oréal Paris, Maybelline, Rimmel a dalších. Kamennou prodejnu Lilité.cz nemá, pro předání objednávek si však můžete zvolit z několika druhů dodání.

Navíc můžete ušetřit s dopravou zdarma. Lilité.cz pořádá po celý rok různé akce, soutěže i výprodeje, které mohou platit na vybrané značky i sady.

Nenechte si ujít pravidelnou dávku slev a slevových kódů na našem webu Slevovékódy.cz, na kterém zjistíte jak ušetřit na Lilité.cz.

Jak získat slevový kupón Lilité.cz

O žádný slevový kupón Lilité.cz nepřijdete, když se přihlásíte k odběru newsletteru. Pravidelně se také dozvíte o naskladněných novinkách, akčních nabídkách a aktuálních výprodejích, díky kterým ušetříte ještě více.

Všechny další slevové kupóny Lilité.cz můžete nalézt na těchto stránkách, kde je pravidelně aktualizujeme a doplňujeme. Stačí si jen vybrat, ať už se jedná o slevové kupóny Lilité.cz nebo pro dalších více než 1 000 e-shopů.

Jak uplatnit slevový kód Lilité.cz

Lilité.cz

Místo pro uplatnění slevového kódu najdete ihned po vložení produktů do Nákupního košíku. Pod vybrané produkty vložte text slevového kódu a stiskněte “Přidat slevový kupón“.

Slevový kód Lilité.cz musí být platný a také správně zadán nebo zkopírován. Sleva bude automaticky odečtena a ihned se zobrazí nově přepočítaná částka celého nákupu. Slevové kódy Lilité.cz není možné sčítat.

Cashback Lilité.cz





Cashback Plná peněženka2,5 % získat bonus 60 Kč Cashback Refundo2,5 % získat bonus 50 Kč Cashback Tipli2,5 % získat bonus až 300 Kč

Cashback Lilité.cz poskytuje několik cashbackových portálů, a to Plná peněženka, Tipli a Refundo. Tyto portály patří mezi nejspolehlivější u nás. A jak Vám pomohou ušetřit?

Zvolte si jednoho z poskytovatelů cashback Lilité.cz, založte si zdarma zákaznický účet a pro nákup v e-shopu vždy použijte odkaz ze stránek portálu. Poté uskutečníte objednávku tak, jak jste zvyklí. Za každý nákup dostanete uvedenou odměnu. Tu je možné získat pouze pokud Vás portál přesměroval na stránky požadovaného obchodu. Ve většině případů je výše cashbacku vypočítána z ceny objednávky bez DPH a přepravy.

Lilité.cz slevy – výprodeje, Black Friday…

Zlevněné produkty Lilité.cz a výprodeje jsou dostupné v kategorii “AKCE“. Slevy Lilité.cz poskytuje na parfémy, produkty pečující o tělo i pleť a dekorativní kosmetiku.

Výhodně nakoupíte i dárkové sady Lilité.cz se slevou až 40 %. K vybraným značkám nebp při dosažení minimální dané hodnoty nabízí Lilité.cz dárek zdarma. Ten může mít podobu kosmetických miniatur, parfémových vzorků nebo různých kosmetických pomůcek.

Každý týden pořádá Lilité.cz slevové akce, během kterých platí na vybrané značky sleva až 50 %. Další pořádanou akcí je Lilité.cz Black Friday. Ceny jsou sníženy o více než polovinu z původních cen.

Lilité.cz doprava zdarma a cena poštovného

Pro všechny objednávky nad 1 000 Kč u vybraných dopravců (Zásilkovna a Česká pošta balík do balíkovny) platí na Lilité.cz doprava zdarma. Pro ostatní přepravce je doprava zdarma Lilité dostupná od 1 500 Kč.  Cena vždy zahrnuje poštovné i balné.

Způsob dopravy:

  • Zásilkovna – 59 Kč
  • Česká pošta – 89 Kč balík na poštu, 99 Kč balík do ruky, 55 Kč balík do balíkovny
  • GLS – 99 Kč
  • PPL – 99 Kč
  • Osobní odběr – ZDARMA

Adresa pro osobní odběr:

Lilité.cz,
Jana Palacha 1220,
735 81 Bohumín

Lilité.cz vrácení zboží

Vrácení zboží Lilité.cz je možné do 14 dní od nákupu. Vrátit nelze produkty, které byly vyňaty z původního balení a z hygienických důvodů není možné jejich další užívání. Informujte o vrácení zboží Lilité.cz e-mailem: nfo@lilite.cz nebo písemně na adresu prodávajícího:

Lilité.cz,
Jana Palacha 1220,
735 81 Bohumín

Zásilku se zbožím a dokladem o nákupu je nutné řádně zabalit, aby nedošlo k poškození obsahu. Po obdržení Vás Lilité.cz kontaktuje e-mailem a do 14 dnů budou vráceny vynaložené finanční prostředky.

Lilité.cz reklamace 2024

V případě vzniku vady na produktech Lilité.cz je vhodně zabalte, aby nedošlo k poškození během přepravy. Vše zašlete spolu s kopií faktury, popisem závady a uveďte také požadovaný způsob vyřízení reklamace na adresu:

Lilité.cz,
Jana Palacha 1220,
735 81 Bohumín

O reklamaci bude rozhodnuto ihned, ve složitých případech do tří pracovních dnů. Reklamace Lilité.cz musí být vyřízena nejpozději do 30 dnů od jejího přijetí.

Lilité.cz kontakt – e-mail, telefon, infolinka

Neváhejte se obrátit na obchod telefonicky nebo písemně prostřednictvím e-mailu s jakýmkoliv dotazem ohledně produktů nebo objednávek. Telefon Lilité.cz na čísle: +420 739 542 673, je dostupný každý všední den. Na e-mail Lilité.cz: info@lilite.cz je možné napsat kdykoliv. Váš požadavek bude zpracován následující pracovní den.