KrásnéVůně

Ověřené slevové kódy KrásnéVůně pro duben 2024​

100%
Eshop KrásnéVůně se specializuje na prodej parfémů od značek Saphire a Pure. V obchodě jsou také k dispozici voňavky do domácnosti nebo do auta a také dezinfekce. Kromě standardních lahviček s voňavkami nabízí obchod také testery, se kterými si můžete jednotlivé vůně vyzkoušet. Můžete také využít slevové kódy KrásnéVůně, nakoupit ve výprodeji nebo použít při nákupu cashback a získat peníze zpět po objednávce.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web KrásnéVůně ​

Jak ušetřit KrásnéVůně duben 2024

V internetovém obchodě KrásnéVůně nakoupíte parfémy pro ženy i muže inspirované světovými značkami. Kromě vůní zde nakoupíte kosmetiku, vůně do auta i do bytu. Kamenná prodejna se nachází v Praze 8.

V nabídce jsou parfémy od španělské značky Saphir a PURE. Vybírat si můžete parfémové i toaletní vody, dárkové sady i praktické rozprašovače.

Pořídíte si zde i krémy, sprchové gely, vonné svíce, aroma lampy, difuzéry, osvěžovače vzduchu do auta i dezinfekci.

Sortiment je obsáhlý, ale díky přehledným webovým stránkám KrásnéVůně se zorientujete lehce. Svou oblíbenou vůni si najdete v převodníku. U každého parfému máte i složení. Proto si najděte originální parfém a ten si pak porovnejte se složením daného parfému.

Nevíte, jestli vám vůně sedne? V e-shopu KrásnéVůně si můžete pořídit vzorečky nebo i 30 ml tester za pár korun a vyzkoušet tak vůni na vlastní kůži.

Poradit si můžete nechat i on-line na chatu, ten najdete na stránkách  e-shopu vpravo dole.

Internetový obchod nabízí parfémy za příznivé ceny. I tak máme pro vás několik tipů, jak ušetřit na KrásnéVůně. Při nákupu využijte akční nabídky, výprodeje, dopravu zdarma, cashback a slevové kupóny KrásnéVůně, o kterých vám napíšeme níže.

Jak získat slevový kupón KrásnéVůně

Všechny potřebné informace týkající se novinek získají zákazníci na webových stránkách a prostřednictvím sociálních sítí KrásnéVůně. V rámci promo akce e-shop zde příležitostně nabídne i slevový kupón KrásnéVůně.

Pokud nechcete, aby vám neustále unikaly novinky v nabídce internetového obchodu KrásnéVůně a s nimi také výprodeje, akce nebo slevový kupón KrásnéVůně, tak určitě se vyplatí přihlásit k zasílání informačních newsletterů. Díky tomu už nemusíte neustále hlídat stránky jako takové.

Na stránkách SlevovéKódy.cz máme pro vás nabídku slev a slevové kupóny do mnoha internetových obchodů. Najděte si zde obchod, ve kterém chcete nakoupit. Zobrazí se vám platné slevové kódy a další výhodné akce. Na svých nákupech tak ušetříte nemalé peníze.

Jak uplatnit slevový kód KrásnéVůně

Uplatnit slevový kód KrásnéVůně je velmi snadné. Nezapomeňte si přečíst podmínky pro použití slevového kupónu.

Zkontrolujte si svůj košík, zda máte opravdu vše. Pod vybraným zbožím uvidíte kolonku „Dárky a slevy“. Do ní napíšete či vložíte zkopírovaný slevový kupón KrásnéVůně a zmáčknete černé tlačítko „PŘIDAT“.

Pokud je slevový kód KrásnéVůně platný, tak sleva se načte. Dále pokračujete vyplněním požadovaných údajů až k rekapitulaci a následným odesláním objednávky.

KrásnéVůně

Cashback KrásnéVůně






Cashback Plná peněženka2 % získat bonus 60 Kč Cashback Refundo2 % získat bonus 50 Kč Cashback Tipli2 % získat bonus až 300 Kč Cashback Vratné peníze2 % získat bonus 50 Kč

Při nákupu v internetovém obchodě KrásnéVůně lze získat tzv. cashback. Jedná se o vrácení procentuální části původní ceny zpět na účet kupujícího.

2% cashback KrásnéVůně nabízí portál PlnáPeněženka.cz, Refundo.cz, Tipli.cz a VratnéPeníze.cz. Stačí se zdarma na jednom z nich zaregistrovat. V seznamu obchodů si následně najděte KrásnéVůně, vstupte přes speciální odkaz do e-shopu a nakupujte jako obvykle.

Cashback KrásnéVůně i další ušetřená procenta z nákupů v jiných obchodech si můžete nechat přeposlat přímo na váš bankovní účet.

KrásnéVůně – slevy, výprodeje, Black Friday…

V e-shopu najdete široký sortiment přípravků za příznivé bezkonkurenční ceny. Tyto imitace světových parfémů si zamilujete. Pokud chcete vyzkoušet nějaké známé vůně, a nechce se vám utrácet mnoho peněz, tak rozhodně nákup zde vyzkoušejte. Upoutávky a akce na zboží bývají na titulní straně e-shopu u jednotlivého sortimentu.

I zde najdete KrásnéVůně slevy, ušetříte i nákupem testerů. Podívejte se i na KrásnéVůně výprodeje, kdy máte šanci mít poslední kousky za nejvýhodnější ceny.

Další informace o slevách a speciálních akcích se dozvíte i na sociálních sítích – Facebook a Instagram. Internetový obchod se zatím neúčastní listopadové akce KrásnéVůně Black Friday.

KrásnéVůně doprava zdarma a cena poštovného

V e-shopu můžete ušetřit i na dopravě. KrásnéVůně doprava zdarma je při nákupu zboží nad 1 299 Kč.

Cena dopravy při nákupu do 1 299 Kč:

  • Zásilkovna – Výdejní místo od 49 Kč
  • DPD – Přepravní kurýr od 99 Kč

Osobní odběr je možný v kamenné prodejně Praha 8, Sokolovská 428/137 – zdarma.

Za zboží můžete platit platební kartou on-line, bankovním převodem PayU a dobírkou.

KrásnéVůně – vrácení zboží

Kupující má právo odstoupit z jakéhokoliv důvodu od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne převzetí zboží.

Z hygienických důvodů není možné vrátit výrobek, který spotřebitel již otevřel (např. krémy, sprchové gely apod.).

O kroku KrásnéVůně vrácení zboží vždy prodejce informujte e-mailem: info@krasnevune.cz.

Dále vyplňte a odešlete online formulář.

Nepoužitý výrobek pečlivě zabalte a zašlete zpět Českou poštou. V balíčku nesmí chybět informace o tom, že vracíte zboží a kopie dokladu o prodeji.

KrásnéVůně adresa pro vrácení zboží:
Arlego Fullfilment – KrasneVune.cz
Chebská 21/659
322 00 Plzeň 5 – Křimice

KrásnéVůně reklamace 2024

Kupující je dle zákona oprávněn uplatnit právo z vady, která se vyskytne u zboží v době dvaceti čtyř měsíců od jeho převzetí. V případě uplatnění KrásnéVůně reklamace musíte vadné zboží zaslat zpět.

Před odesláním kontaktujte prodejce předem e-mailem, případně telefonicky na čísle: + 420 720 946 156. Pověřený pracovník s vámi upřesní další postup.

Reklamaci nelze uplatnit na použité kosmetické přípravky bez zjevné závady.

Zboží dobře zabalte a zašlete zpět na adresu e-shopu. Ve zprávě musíte uvést název zboží podle faktury, číslo faktury a popis důvodu reklamace.

KrásnéVůně reklamace bude vyřízena v souladu s platnými předpisy – nejpozději do 30 dnů od doručení.

KrásnéVůně kontakt – e-mail, telefon, infolinka

KrásnéVůně telefon: +420 720 946 156
Provozní doba: Po-Pá od 9:00 – 17:00 hod.

KrásnéVůně e-mail: info@krasnevune.cz

Pro elektronickou komunikaci lze využít i kontaktní formulář „Napište nám“ na stránce e-shopu.