Armyshop

4× slevový kód Armyshop pro duben 2024​

100%
Internetové stránky Armyshop nabízejí široký sortiment army oblečení a vybavení. Oblečení, obuv, zavazadla, pouzdra, nářadí z kvalitních materiálů a zpracování, to vše seženete v tomto e-shopu. Ušetřit v Armyshop můžete díky slevovým kódům. Doprava zdarma je již od 2 000 Kč. Slevovékódy.cz pro vás sbírají výhodné nabídky a slevy Armyshop.

Nejlepší slevové kódy Armyshop 2024

300 Kč
od Tipli

💵 Získejte až 300 Kč, ještě než nakoupíte v obchodě Armyshop

Registrujte se do cashbacku Tipli a získejte peníze zpět z nákupů v e-shopech. Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. Bonus platí pouze pro nové uživatele, podmínky najdete na Tipli.cz. Nejedná se o nabídku obchodu Armyshop.
Chci 300 Kč
doprava
zdarma

Armyshop » doprava zdarma po celé ČR

Využijte výhodnou nabídku e-shopu a nakupte na Armyshop s dopravou zdarma. Stačí, když nakoupíte nad 900 Kč a okamžitě získáte nárok na dopravu zboží bez poštovného. Nabídku mohou využít všichni zákazníci e-shopu, i bez slevového kuponu Armyshop.
8
5
Chci slevu
4 %
cashback

Cashback Armyshop: 4 % zpět od Tipli

Zaregistrujte se zdarma na Tipli.cz a získejte při nákupu v e-shopu Armyshop 4 % zpět. Registrace do Tipli.cz je zdarma a Vám se potom budou vracet určitá procenta z nákupu. Nemusíte tak vlastnit žádný slevový kupon Armyshop a okamžitě nakoupíte levněji. Výhodná nabídka je určena všem!
15
1
Chci slevu
akční
slevy

Armyshop → nakupte s akční slevou

Pořiďte si vojenské oblečení, obuv a mnoho dalšího od Armyshop se slevou. V kategorii ,,Akční zboží” najdete všechny kousky, které jsou právě v akci, a můžete je tak zakoupit za zvýhodněnou cenu. K nákupu není potřeba slevový kupon Armyshop, slevy již byly, z původní ceny, odečteny.
25
3
Chci slevu
věrnostní
slevy

Ušetřete s věrnostní slevou od Armyshop

Zaregistrujte se do Věrnostního programu a nakupujte až s 10% slevou od Armyshop. Po přihlášení získáte okamžitou slevu 2 % na všechny své nákupy. Výše slevy se bude nadále zvyšovat s tím, jak bude stoupat hodnota Vašich uskutečněných nákupů. Můžete se tak dostat až k trvalé 10% slevě Armyshop. Speciální slevový kód Armyshop není k registraci potřeba.
10
3
Chci slevu

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Armyshop ​

Jak ušetřit Armyshop duben 2024

V e-shopu Armyshop seženete jakýkoliv typ vojenského oblečení. V nabídce obchodu naleznete veškeré taktické, vojenské a military vybavení včetně vojenské obuvi, nástrojů a nářadí. V Armyshopu si přijdou na své nejen military nadšenci, ale také trampové, táborníci či rybáři.

Slevy Armyshop se často obměňují, a proto doporučujeme obchod rovněž sledovat na sociálních sítích.

Armyshop nevlastní síť kamenných poboček. Vzorkovou prodejnu Armyshop naleznete v obci Hronov. Otevřeno bývá od pondělí do pátku mezi 8 hod. a 15 hod.

Prostřednictvím portálu Slevovékódy.cz vám jednoduchými kroky vysvětlíme, jak ušetřit v Armyshop.

Jak získat slevový kupón Armyshop

Slevové kódy Armyshop můžete najít například na našich stránkách Slevovékódy.cz. Další slevové kupóny Armyshop můžete najít, pokud se přihlásíte k odběru novinek. Na e-mail vám budou chodit jak novinky, tak tipy na nejrůznější slevy.

Jak uplatnit slevový kód Armyshop

Slevový kupón Armyshop není potřeba nikam vkládat. Sleva Armyshop je uplatnitelná pouze nákupem na internetu. Po zvolení vámi vybraného výrobku přejdete do nákupního košíku pomocí tlačítka “K pokladně“. Následně zvolíte způsob dopravy a platby. Abyste získali na výrobek požadovanou slevu, je nutné se řídit dotyčnými pravidly e-shopu.

Cashback Armyshop

Cashback Plná peněženka4 % získat bonus 60 Kč Cashback Refundo4 % získat bonus 50 Kč Cashback Tipli4 % získat bonus až 300 Kč Cashback Vratné peníze4 % získat bonus 50 Kč

Nakoupit výrazně levněji můžete prostřednictvím cashback Armyshop. Cashback je speciální prostředek úspory, prostřednictvím kterého se zákazníkovi vrátí část peněz z nákupu zpět ve formě provize. Armyshop cashback je nabízen portály Tipli.cz, Vratné Peníze, Plná peněženka a Refundo. Prostřednictvím tohoto cashbacku získáte zpět 4 % ceny z nákupu. Registrace je rychlá a je zdarma.

Slevy na Armyshop – výprodeje, Black Friday…

Aktuální slevy Armyshop jsou dostupné na internetových stránkách e-shopu v kategorii „Akce“.

Ušetřit také můžete v průběhu jednotlivých prodejních sezón. Doprodeje a slevy jsou v tomto období velmi časté.

Další slevu ve výši 2 % automaticky získáte registrací na internetových stránkách e-shopu. Armyshop sleva platí na veškeré zboží, které není jinak zlevněno.

V průběhu akce Black Friday Armyshop nenabízí žádné speciální slevy charakteristické pro toto období.

Armyshop doprava zdarma a cena poštovného

Armyshop doručuje balíčky prostřednictvím České pošty nebo kurýrem DPD. Doba doručení se pohybuje mezi 1 a 2 pracovními dny. Zboží si rovněž můžete osobně vyzvednout na pobočkách Zásilkovny nebo ve vzorkové kamenné prodejně.

Poštovné u zmíněných dopravců vás bude stát od 99 Kč do 109 Kč. Osobní vyzvednutí na pobočce Zásilkovny je za 59 Kč. Armyshop doprava zdarma je u objednávek nad 2 000 Kč.

Den dopravy zdarma Armyshop momentálně nenabízí.

Vaši objednávku můžete zaplatit:

  • předem platební kartou,
  • předem bankovním převodem,
  • na dobírku za 15 Kč.

Armyshop vrácení zboží

V případě odstoupení od smlouvy umožňuje Armyshop vrácení zboží do 14 dnů. V případě, že si přejete obdržené zboží z jakéhokoliv důvodu vrátit, stáhněte si, vytiskněte a vyplňte formulář. Vyplněný formulář spolu s vraceným zbožím zašlete na adresu:

ARMYSHOP.CZ, s.r.o.
Slavíkov – Studýnka 160
549 31 Hronov

Pokud bylo zboží zasláno v souladu s objednávkou, hradí poštovné zásilky s vraceným zbožím zákazník. V opačném případě vám obchod zašle štítek odpovědní zásilky, prostřednictvím kterého budete mít Armyshop poštovné zdarma.

Armyshop reklamace 2024

Pokud je zboží nepoškozené, a přesto není funkční, máte právo na Armyshop reklamace. E-shop neodkladně kontaktujte telefonicky na telefonním čísle +420 491 482 386 nebo jej kontaktujte prostřednictvím reklamačního formuláře.

Balíček s vadným zbožím odešlete na kontaktní adresu do Hronova.

Armyshop kontakt – e-mail, telefon, infolinka

Armyshop e-mail je dostupný na kontaktním formuláři. V případě telefonických dotazů je pro vás k dispozici zákaznická linka Armyshop na čísle +420 491 482 386. Pro příjem objednávek použijte telefonní číslo Armyshop +420 800 255 552. V případě dotazů můžete e-shop kontaktovat na skype: ARMYSHOP.CZ.

Provozní doba vzorkové prodejny je každý všední den od 8 hod. do 15 hod. Mimo uvedený čas lze přijít pouze na základě předcházející telefonické dohody.