McDonalds

Ověřené slevové kódy McDonalds pro květen 2024​

100%
McDonald's patří mezi největší fastfoodové řetězce. V nabídce společnosti můžete najít velké množství burgerů z hovězího i kuřecího masa, saláty, menu pro děti, včetně tradičního Happy Mealu, zmrzliny nebo kávu a zákusek v odnoži McCafé. Nabídka společnosti se pravidelně mění podle aktuální sezóny. V Česku najdete kolem stovky poboček McDonald's. Slevy McDonald's obměňuje. Slevové kódy McDonald's vydává pravidelně v rámci propagace. Portál SlevovéKódy.cz pro Vás má nachystaný aktuální slevový kupón McDonald's.

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web McDonalds ​

Jak ušetřit McDonalds květen 2024

McDonald’s je fastfoodový řetězec specializující se na výrobky z masa. McDonald’s je známý po celém světě. Nová pobočka restaurace s dvojicí zlatých oblouků ve znaku se otevře v průměru každých 7 hodin.

Pokud se chystáte do McDonald’s, mohli byste díky nám ušetřit. My sledujeme veškeré slevy a aktualizujeme všechny slevové kupóny McDonald’s.

Jak uplatnit slevové kupóny McDonald’s

V následujícím článku Vám poradíme, jak můžete použit a uplatnit aktuální slevový kód McDonald’s. Slevový kupón Vám pomůže ušetřit v McDonald’s. Zadat slevový kód McDonald’s je velice jednoduché.

Jak si vybrat aktuální slevový kupón McDonald’s

Na našem webu naleznete širokou nabídku slevových kódů McDonald’s. Snažíme se stále aktualizovat naši databázi slevových kupónů jak do McDonald’s, tak i do jiných internetových obchodů. Použití našeho webu je snadné, jelikož veškeré slevy jsou k dispozici na jedné stránce.

Vyberte si z naší nabídky aktuální slevový kupón McDonald’s. U vybrané slevy klikněte na tlačítko „Zobrazit kupón“. Otevře se Vám nové okno, v němž se zobrazí slevový kód McDonald’s .

Aktuální slevy McDonald’s. Jak ušetřit?

McDonald’s pravidelně nabízí slevy, což znamená, že můžete ušetřit až padesát procent.

Mobilní aplikace McDonald’s zahrnuje mimo jiné digitální slevové kupóny do těchto restaurací. Nabídka slev je průběžně obměňována. Nejprve si stáhněte a nainstalujte mobilní aplikaci Můj McDonald’s pro Android, iPhone nebo Windows Phone. Ve všech případech je aplikace zdarma. Po nainstalování stačí aplikaci otevřít a kliknout na symbol čárového kódu a poté na vybraný slevový kupón. Displej telefonu je nutné ukázat obsluze McDonald’s.

Na co lze slevové kupóny uplatnit?

  • Kuřecí Burgery McDonald’s – křupavý salát, krémová majonéza, ale především vynikající kuřecí plátky.
  • Saláty McDonald’s – barevný mix salátu, šťavnaté cherry rajčátka, okurka a mnohem více. Na výběr máte také několik druhů dresinků. Při zachování méně než 5% tuků.
  • Dezerty McDonald’s
  • Nápoje McDonald’s
  • Snídaně McDonald’s
  • Dětské menu McDonald’s