Vzdušín

3× slevový kód Vzdušín pro duben 2024​

100%
Obchod Vzdušín se specializuje na techniku pro úpravu vzduchu. V obchodě je možné pořídit čističky vzduchu, zvlhčovače vzduchu, mobilní či nástěnné klimatizace nebo přímotopy. Při platbě převodem získáte slevu 1 %. Slevové kódy Vzdušín můžete najít na Facebooku. Obchod spolupracuje i s cashback portály.

Nejlepší slevové kódy Vzdušín 2024

300 Kč
od Tipli

🪙 Získejte až 300 Kč ještě před nákupem v obchodě Vzdušín

Registrujte se do cashbacku Tipli a získejte peníze zpět z nákupů v e-shopech. Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. Bonus platí pouze pro nové uživatele, podmínky najdete na Tipli.cz. Nejedná se o nabídku obchodu Vzdušín.
Chci 300 Kč
Akce
a Slevy

Nakupte levněji ze sekce Akce a slevy od Vzdušín

V sekci “Akce a slevy” eshopu Vzdušín najdete desítky produktů za zvýhodněné ceny. Eshop nabízí klimatizace, čističky vzduchu a mnoho dalších produktů za snížené ceny. Nové i původní ceny najdete u každého produktu, nepotřebujete slevový kód. Kromě toho je zde přehled nejprodávanějších zlevněných produktů.
12
4
Chci slevu
až 3,15 %
cashback

Cashback Vzdušín: Až 3,15 % z nákupu zpět

Nakupte klimatizace, čističky vzduchu nebo třeba elektrokoloběžky se slevou zprostředkovanou cashback portálem Tipli. Ten vám vrátí pro Vzdušín cashback ve výši až 3,15 % z ceny objednávky v závislosti na druhu zboží. Sleva se aktivuje automaticky, pokud budete na Tipli registrováni a vstoupíte před nákupem do obchodu přes odkaz na portále.
25
1
Chci slevu
doprava
zdarma

Doprava z obchodu Vzdušín zcela ZDARMA

Nakupte si v eshopu Vzdušín v minimální hodnotě 3 500 Kč a dopravu máte zcela zadarmo. Klimatizace, přímotopy, nebo čističe vzduchu teď v internetovém obchodě Vzdušín koupíte s dopravou zdarma. Vaši zásilku z obchodu Vzdušín Vám pak zdarma přiveze nejvýhodnější doprava.
10
1
Chci slevu

Pro tento obchod nejsou žádné další slevy

Přejít na web Vzdušín ​

Jak ušetřit Vzdušín duben 2024

Sháníte čističky, zvlhčovače nebo odvlhčovače vzduchu, aroma difuzéry, generátory ozónu, teplovzdušné ventilátory, klimatizace nebo nějaké přímotopy? Podívejte se do nabídky tohoto obchodu, který vám toto vše nabízí od různých značek. Pokud potřebujete nabízené produkty pouze na nějaký čas, tak si je můžete pouze pronajmout.

Využijte v průběhu roku ve Vzdušín slevy a akce, v rámci kterých můžete i několik desítek procent. Vybrané cashbackové portály vám potom z vaší objednávky vrátí až 3,15 % zpět. Obchod nepodporuje akce Black Friday, Nákupy s OnaDnes apod.

Kamenná prodejna se nachází v Praze. Na portálu Heuréka si můžete cenu zboží porovnat i s jinými prodejci. Na zmíněném porovnávači tento obchod doporučuje 98 % zákazníků.

Jak získat slevový kupón Vzdušín

Zaregistrujte se a přihlaste se k odběru novinek. Na e-mail vám budou chodit nabídky na slevy a akce, v rámci kterých můžete získat od Vzdušín slevový kupón. Slevový kupón může obchod publikovat také na sociální síti Facebook.

Přihlaste se k odběru newsletteru na těchto stránkách, kde slevové kupóny publikujeme pro stovky obchodů a také vás informujeme o probíhajících akcích. Nic vám tak již neunikne a o všem budete informování přímo na váš e-mail.

Jak uplatnit slevový kód Vzdušín

Uplatněte slevový kód Vzdušín v prvním kroku v košíku, při tvorbě objednávky. Pod seznamem vybraného zboží zatrhněte možnost “Mám slevový kupon“. Zobrazí se vám prázdné pole, do kterého zadejte vámi získaný Vzdušín slevový kód a potvrďte ho klikem na “Použít kupón“.

Při použití si dejte pozor na podmínky slevových kódů, které jsou často nějak omezeny. Nejčastěji časově nebo minimální hodnotou objednávky.

Vzdušín

Cashback Vzdušín

Cashback Plná peněženkaaž 3,2 % získat bonus 60 Kč Cashback Tipliaž 3,15 % získat bonus až 300 Kč Cashback Vratné penízeaž 3,15 % získat bonus 50 Kč

Využijte pro Vzdušín cashback a ušetřete za váš nákup. Při nákupu vybraného zboží můžete získat až 3,2% cashback při volbě Plné peněženky. Kromě tohoto portálu nabízí cashback pro Vzdušín také Tipli a Vratné peníze, a to ve výši až 3,15 % podle druhu zboží.

Jak využít cashback? Zaregistrujte se na jednom z výše uvedených portálů, proklikněte se do obchodu a vytvořte objednávku. Po převzetí zboží vám budou během několika týdnů připsány na vaše cashbackové konto peníze, které si pak můžete nechat poslat na bankovní účet.

Vzdušín slevy – výprodeje, Black Friday…

Při platbě předem máte možnost ušetřit 1 % z ceny objednávky. Během roku nabízí Vzdušín akce, při kterých můžete ušetřit i několik tisíc korun. Na poslední skladové zásoby nabízí Vzdušín výprodej.

Podívejte se do záložky “AKCE A SLEVY“, kde najdete všechny slevy přehledně na jednom místě. Známé akce, jako jsou Black Friday nebo Dny Marianne, tento obchod nepodporuje.

Vzdušín doprava zdarma a cena poštovného

Nakupte nad 3 500 Kč a doprava zdarma od Vzdušín je vaše. Drobné zboží, které lze zaslat pomocí Zásilkovny, vám může být doručeno zdarma při nákupu nad 1 800 Kč. Platit můžete bankovním převodem, kartou on-line, expresním bankovním převodem, odloženou platbou PlatímPak nebo na dobírku. Za dobírku si připlatíte 39 Kč a naopak při platbě bankovním převodem získáte slevu 1 % z ceny objednávky.

Možnosti a ceny dopravy:

  • Nejvýhodnější doprava je za 109 Kč (0-1 799 Kč), za 59 Kč (1 800-3 499 Kč) nebo zdarma (od 3 500 Kč)
  • GLS je za 119 Kč (0-1 799 Kč), za 79 Kč (1 800-3 499 Kč) nebo 29 Kč (od 3 500 Kč)
  • DPD je za 129 Kč (0-1 799 Kč), za 89 Kč (1 800-3 499 Kč) nebo 39 Kč (od 3 500 Kč)
  • TopTrans (pro zboží do 30kg) je za 199 Kč (0-1 799 Kč), za 99 Kč (1 800-3 499 Kč) nebo 49 Kč (od 3 500 Kč)
  • Expresní doručení pro Praze je za 390 Kč
  • Česká pošta je za 390 Kč
  • Zásilkovna (do 5 kg) je za 49 Kč (0-1 799 Kč) nebo zdarma (od 1 800 Kč)

Vzdušín vrácení zboží

Vrácení zboží Vzdušín umožňuje zákazníkům do 14 dnů od převzetí zboží bez udání důvodu. Zboží, které požadujete vrátit, musí být nepoškozené a bez známek použití. Při vrácení využijte formulář pro odstoupení od smlouvy, který je ke stažení zde.

Možnosti vrácení:

  1. Na prodejně – Přivezte zboží společně s fakturou na prodejnu v Praze. Pro urychlení procesu si s sebou vezměte také vyplněný formulář pro vrácení zboží.
  2. Přepravní společností – Zabalte důkladně zboží, aby při přepravě nemohlo dojít k jeho poškození nebo znečištění. Do balíčku přiložte kopii faktury a vyplněný formulář. Následně zboží zašlete na adresu níže.

Adresa pro vrácení zboží:
Vzdusin.cz
Stazap C1/24
Tiskařská 12
Praha 10 – Malešice
108 00

Vzdušín reklamace 2024

Reklamace Vzdušín vyřizuje v průběhu záruční doby, která je zpravidla 24 měsíců, pokud není u zboží uvedeno jinak. Na vyřízení reklamace má obchod ze zákona maximálně 30 dnů. U vybraných produktů máte případný servis bez starostí, kdy obchod zdarma odveze výrobek do autorizovaného servisu. Pro “servis bez starostí” musí být zboží v záruce a musíte mít k němu originální krabici.

V případě závady zboží zavolejte na telefon 216 216 008 nebo napište na e-mail info@vzdusin.cz. Pro komunikaci si připravte číslo faktury, název výrobku a popis závady. Obchod následně podle druhu zboží rozhodne o způsobu řešení – autorizovaný servis, svoz nebo odeslání zboží na prodejnu.

Vzdušín kontakt – e-mail, telefon, infolinka

Po dobu otevírací doby je možné kontaktovat obchod, pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky. Stačí zavolat na Vzdušín telefon 216 216 008, kde vám na vše odpoví. Pro písemnou komunikaci můžete využít on-line chat v pravém dolním rohu na e-shopu, Facebook nebo Vzdušín e-mail info@vzdusin.cz. Informace o kamenné prodejně naleznete zde. Seznam servisních míst máte zde.