8 osvědčených silvestrovských tipů

Michaela Šrajerová
Zveřejněno 18.12.2019

Vzhledem k tomu, že se Vánoce nezadržitelně blíží a spousta e-shopů hlásí, že je nutné objednat v nejbližších dnech či hodinách, aby bylo zboží doručeno do Vánoc, budu se dnes věnovat již Silvestrovskému tématu. Pokud Vás něco zaujme, budete mít ještě dostatek času vybrané zboží objednat.

 

Dobré pohoštění je základ

Každá rodina vítá nový rok po svém. Základ je ale zřejmě všude stejný – a tím je společnost blízkých lidí a dobré pohoštění. Pokud byste rádi letos připravili něco nového nebo vám chybí jen inspirace, můžete nahlédnout do knihy Party, z edice Apetit, kde najdete velké množství receptů, které se hodí právě na různé oslavy.

Něco speciálního můžete připravit také svým dětem. Mě zaujal například titul Kuchařka pro děti, kde najdete tipy na občerstvení na různé dětské oslavy, ale také zdravější hlavní jídla, tipy na chutnou úpravu zeleniny apod.

 

Zkuste raclette

Nám se také velmi osvědčilo využití raclettovače. Využíváme ho často právě při oslavě Silvestra, ale také na narozeninových oslavách nebo jen rodinných posezeních. Vyhovuje mi, že je příprava velmi jednoduchá. Společně s dětmi si nakrájíme sýry, salámy, jarní cibulku – prostě vše, co nám chutná a posléze si každý udělá čerstvé teplé raclette, když má na ně chuť.

Na trhu je poměrně velké množství raclette grilů. Vybírat můžete třeba v e-shopu Conrad, kde nabízí více typů v různých cenových hladinách, takže si může každý vybrat dle svých potřeb a možností. Využít lze také výhodnou slevu Conrad na první nákup (za odběr newsletteru) či dopravu zdarma při nákupu nad 1 000 Kč.

 

Pro milovníky dobrého pití

Pokud před pivem či tvrdým alkoholem dáváte přednost vínu, doporučím e-shop Víno výhodně. Právě zde naleznete širokou nabídku červených, bílých a šumivých vín. Zakoupit lze také vína exkluzivní či ochutnávkové balíčky vybraných produktů.

Navíc můžete uplatnit vánoční slevu, díky čemuž ušetříte 250 Kč při nákupu nad 1 000 Kč. Sleva se ovšem neodečte automaticky, proto nezapomeňte vyplnit slevový kód od Víno výhodně.

Otázka je, čím pohostit děti. Pokud také nejste příznivci přeslazených limonád a džusů, doporučuji zakoupit některý z přírodních sirupů, díky kterým uděláte dětem chutné a přeci jen o něco zdravější limonády. U nás je velmi oblíbený Malinový Kitl Syrob  – stačí zalít vodou, přidat mražené maliny, citron či limetku a domácí limonáda je hotová. Navíc se mohou děti zabavit přípravou limonády, kterou jistě zvládnou od školkového věku (a možná i dříve) samy.

Vybírat můžete z více variant sirupů KITL.

 

Zábavné doplňky na party

V případě, že rádi využíváte různých kostýmů, masek a rekvizit, podívejte se například na nabídku e-shopu MojeParty. V kategorii ,,Kostýmové doplňky“ najdete širokou škálu rozmanitého zboží za příznivé ceny.  Zakoupit zde lze také různé fotorekvizity, kterými můžete svou party ozvláštnit a ještě si tak můžete pořídit zábavné fotografie, při kterých se jistě pobavíte ještě za několik let.

 

Protože se příští týden odmlčím, neboť se chystám věnovat výhradně rodině a vychutnat si vánoční svátky na plno, přeji již nyní všem krásné, klidné Vánoce… Dříve jsem přála také bohatého Ježíška, ale s věkem přichází poznání, že to skutečně není důležité. Užívejte si blízkosti lidí, které máte rádi, vychutnávejte krásnou vánoční atmosféru – to je to nejkrásnější.

A ať už proležíte Silvestr na gauči u televize, strávíte ho na velké party či u deskových her se svými dětmi nebo jakýmkoliv jiným způsobem… Hlavně si ho užijte dle svých představ!

V novém roce opět Na shledanou

Vaše Spořivá máma

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *